21 Haziran 2012 Perşembe










Bilindiği üzere jungle biyomu çıktığında ocelotlarda orda yaşayan hayvanlar olarak karşımıza çıkmıştı.Kediye benziyor.Öldürüldüğünde 2 XP düşer.10 kalp canı vardır.Yavaş ilerler faket sizi görünce acaip hızlı koşar yakalamanız çok zordur.Bu şekilde çiftleşmez ancak evcileşirse çiftleşebilir.

Peki nasıl evcilleştireceğiz ? 
Evcilleştirme işlemini gerçekleştirebilmeniz için bir olta ile balık tutmanız lazım  sonra bir yerde bekleyin ve balığı ocelot'un gözüne doğru tutun size doğru yavaş yavaş gelmeye başlayacaktır.Kıpırdamayın sakın kaçar.İyice yanınıza yaklaştığında balığı ona verin evcilleşecektir bazen tek balıkla evcilleşmiyor yanınızda biraz daha bulunsun.Evcilleşince rengi değişip kedi oluyorlar.3 tür kedi türü var.Bunlar peşinizden ayrılmıyorlar hep sizi takip ediyorlar ve ışınlanabiliyorlar.
Çiftleşme : 
Çiftleştirmek için buğday yerine çiğ balık eti verin çiftleşeceklerdir.

10 yorum :

  1. şu oyuna kafam bir türlü basmıyor ya

    YanıtlaSil
  2. beyler bence köpek eğitin köpeği kemikle sağ tıklayın kalpçıkınca sizin olmıştur sizi takip eder otururken takip etmez köpekleri çifleştirmek için inek etiyle sağ tıklayın 2 köpekte kalp çıkarsa çifleşcekler demektir not : ikiside sizinevcil köpeğiniz olması lazım

    YanıtlaSil
  3. q ya basınca olmuyor o senin yanına gelince gözüne tut ve sag tık yap eger olmuyorsa dahada dene

    YanıtlaSil
  4. Minecraft1.0.0'da çıkıyor mu?

    YanıtlaSil
  5. Bilgiler için teşekürler

    YanıtlaSil